Velkommen


Jeg er så glad i den nostalgiske, romantiske og ikke minst den landlige stilen.
torsdag 30. juli 2015

Hagestell


Først og fremst, tusen takk for så mange nydelige kommentarer på mitt forrige innlegg. Så glad  dere gjorde meg:-) Takknemlig for at bloggen ikke har blitt helt glemt i disse InstaGram-tider. Veldig kjekt at ikke alle har "forsvunnet"  dit:-)

Mon jeg får lov til å drive litt reklame på morgenkvisten? Jeg kan vel det, dersom jeg kan stå 100 % inne for det som jeg reklamerer for -  og det kan jeg. 
Gjennom bloggen har jeg nok vist at jeg har stor interesse for hagestell. Hageredskap som fungerer er nødvendig.  En overraskelse dukket plutselig opp her en dag;  en pakke fra Fiskars! Et nydelig hagesett   J Fiskars Inspiration heter settet.


Settet omkranset av Veronica

Jeg hadde ingen forpliktelser til denne gaven, men har likevel lyst til å lage et innlegg. For jeg kan veldig godt gå god for Fiskars. Fiskars er jo kjent for å være et godt merke. Og når det gjelder innkjøp av hageredskap tyr jeg som oftest til Fiskars sine produkter. De holder alltid mål. Men jeg må si at jeg var likevel noe skeptisk til spade og grafse i plast. 
Nå har jeg prøvt hele settet skikkelig ut.  Plantehull er gravt i både hard og steinet jord. Samme behandling fikk grafsen.  Jeg tok skikkelig i, for jeg mente at en slik behandling ville de neppe tåle. Men det viste seg å være både godt i hånden og sterkt i bruk. Rosesaksen er den samme, enten den er svart, blå eller rosa.Frisk og fin blåfarge. 
Jeg er alltid litt i farten og legger igjen redskapene overalt og etterpå glemme ut hvor i himmelens navn de ble lagt. Jeg vet ikke hvor mye tid jeg bruker på å saumfare bed og villnisse  (ja, jeg har sistnevnte også) på let etter gjenlagte redskap. De fleste redskap er i tre og stål og blir jo helt skjult blant blader og blomster. Kan vel ikke være bare meg som har det sånn? J Så finner jeg dem igjen på våren, rustet i stykker. Det gjelde i sær rosesakser. Men Fiskars Inspiration-sett lyser opp og det er ikke til å unngå å få øye på dem. 

På denne linken HER kan du lese mer om Fiskars hageprodukter. 

Fortsatt god sommer. August er også sommermåned. Ikke glem det. Har ikke gitt opp håpet enda på litt mer varme og sol.

Smil fra Hjørdis


7 kommentarer:

 1. Hei :)
  Har berre lyst å seie at du har ein av favorittbloggane mine! Fantastisk vakkert hus, velkomponerte vakre bilde, alt gjennomført. Nytelse og sann glede å komme innom.
  Eg bur i eit gammalt hus sjølv (1855) som eg og mannen har fått renovert i 2011. Huset er ferdig ute, men det gjenstår eindel arbeid inne.
  Veldig kjekt å kikke innom bloggar for å hente tips til vårt eige.

  Ha ein fin august, som du seier er det også ein sommarmånad :)

  Mvh Marie

  SvarSlett
 2. Først må jeg gratulere med femårsdagen til bloggen din :)
  Ikke verst,og enda bedre er at det fremdeles kommer innlegg fra deg - for visst har instagram tatt over !Kjekt det,men enda kosligere med blogg synes jeg:)
  Men det har vært litt opp og ned i det siste med innlegg fra meg også - grunnet helse/fingre og en veldig ofte opptatt data;)
  Sånn er det når ungene har ferie!Men nå var det deilig å ta seg en bloggerunde og se alt det fine rundtom.
  >Vet du - det var bra du tipset om dette settet fra Fiskars.Jeg har kjøpt så masse elendige hageredskaper som knekker før de har fått komme i jorden nesten.Det er nok best å investere i noe skikkelig og det var jo så søtt i lyseblått :)
  Men så var det været da.Nå øsepøser det så de eneste redskapen jeg kommer til å bruke i dag befinner seg på kjøkkenet - ungene og jeg får ta en bakedag og prøve å kose oss :)
  Håper været er betraktelig bedre hos deg,og om ikke - gjør det beste ut av det :)=)))
  Toveklem :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer sååååå mye med 5 års bloggbursdag ღ - og jeg må si at det har vært en fryd å følge deg og dine vakre bilder denne tiden (selv om jeg har vært litt fraværenden det siste året) - og jeg gleder meg stort til å fortsatt titte inn her til deg fremover :) Godt å høre at du også blogger litt - er mange som bare er på Instagram nå... Jeg liker meg godt inne på Instagram, men jeg er enig med deg og flere at det er koseligere å titte innom en blogg, det blir litt nærmere som du sier ღ Jeg har i alle fall vært stor fan av bloggen din siden jeg fant den. Velfortjent finalist og magasin cover i både LevLandlig og LandIdyll også ღ Jeg har samlet på noen av magasinene du har vært med i ღ Tusen takk for koselig ord inne hos meg ღ med en slik velkomst var det veldig koselig å komme tilbake i bloggverden igjen :) Ønsker deg en fortsatt god sommer - stor klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Takk for tips om hageredskap.
  Ikkje minst fargen er fortreffeleg, spesielt for å finne dei igjen som du seier. Slik er det hos meg også...

  God sommar vidare.
  Klem.

  SvarSlett
 5. Dette var god reklame Hjørdis 💙 og når jeg hører Fiskars, tenker jeg kvalitet.
  Gjør som du....legger fra meg redskaper alle veier 😮
  Er veldig glad for innlegg hos deg, kjekt at du fremdeles blogger. Selv har jeg stengt min inntil videre.....
  Ønsker deg en fin augustmåned, en varm og god sådan 🌞
  Klem

  SvarSlett
 6. Så flotte hageredskaper, og veldig lurt med noe som lyser opp litt.
  Og som en kan finne igjen.
  Gratulerer med 5 års feiring for bloggen din.
  Er alltid så koselig å titte inn til deg.
  håper du fortsetter med et innlegg av og til.
  Nei jeg har ikke gitt opp håpet om noen gode varme sommerdager fortsatt.
  Det er heldigvis håp om det ei stund enda.
  Ha en herlig sommer fortsatt :)

  SvarSlett
 7. Jeg har vært "avkoblet" lenge i sommer, så jeg hadde ikke fått med meg jubileet ditt! Gratulerer! Ja, det er mange som har forsvunnet, det merker jeg. Men jeg har nå tenkt å fortsette med bloggingen etter en sommerpause, og jeg fortsetter å følge deg, så klart! :)
  Jeg lar meg inspirere av hageinnleggene dine, merker at jeg blir mer og mer glad i å arbeide i hagen. Godt utstyr og riktig redskap er viktig! :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for kommentarer på mine innlegg :-)