Velkommen


Jeg er så glad i den nostalgiske, romantiske og ikke minst den landlige stilen.
fredag 29. oktober 2010

Ordensmenneske

Jeg - et ordensmenneske? Jeg tror nok at ingen kan benekte det. Lager system og orden for det meste. Permer, bokser, kurver, kasser, etc. Dessverre er det ingen i heimen som deler denne interessen med meg. Og når det er noe som de ikke finner, da hoier de bare på meg. Fordi det er min feil - jeg har jo ryddet det vekk...

Å bruke tid på å lete etter ting, synes jeg er så bortkastet. Men du så mye tid det går å rydde og systematisere. Så hva er verst? Irritasjonen over å lete etter ting, eller maset om alt som må ryddes og settes på plass til enhver tid?
Jeg vet ikke helt. Vet i alle fall at jeg trives best når hjemmet vårt er ryddig.

Uansett - klesklypene har også sin egen plass. I dette gamle klesklypeforkleet med sirlige broderier fra svunnen tid. Jeg som liker å brodere selv, kunne ikke motstå fristelsen da jeg fant det hos Tove på Sandnes.
Det er veldig praktisk når klær skal henges opp til tørk. Enten snører jeg det rundt livet eller henger det rundt halsen:) og klypene er lett tilgjengelige.

Ha en flott helg alle sammen !Klem fra Hjørdis

5 kommentarer:

 1. Så utrolig nydelig klypeforkle! :)

  SvarSlett
 2. Hei,Hjørdis.Klypeforkleet er nydelig.Tenk på alt arbeidet som er nedlagt i det.Jeg liker også orden,men ikke alltid lett å få det til.God helg til deg.klem

  SvarSlett
 3. Så gøy å finne sånne skatter som til og med er praktiske! Dette var nydelig.
  Og jeg ser at jeg gikk glipp av en kjempespennende butikk sist jeg var i Sandnes...
  Trives også best når ting ligger der de skal, og jobber med å få barna til å forstå poenget med det også ;o) Ha en fortsatt god helg!

  SvarSlett
 4. Hehe, du burde vært gift med mannen min! Han er strøken når det kommer til system og rydding. Jeg driver han til vanvidd!

  Det var bare et vakkert forkle. Husker godt at mamma hadde klypeforkle da jeg var liten. Et rutete et i veldig tynt stoff.

  Ha en fin søndag!

  Hilsen Marie

  SvarSlett
 5. hei på deg.
  å denne var kjempefin,så kjekt, ja jeg å liker å ha orden i ting og tang.
  klem fra sylvia

  SvarSlett

Jeg blir så glad for kommentarer på mine innlegg :-)