Velkommen


Jeg er så glad i den nostalgiske, romantiske og ikke minst den landlige stilen.
torsdag 21. oktober 2010

Link Within

Hei kjære lesere.

Jeg har litt problemer med "Link Within". Dersom man klikker på et av de 3 foreslåtte bildene, kommer deres kommentarer og legger seg oppå de 3 neste bildene "you might also like to read".  Da ser man nesten ikke disse bildene, og de øverste kommentarene blir uleselige.

Jeg har aldri sett det hos noen av dere som har Link Within. Er det noe jeg kan rette på. En henvendelse til Link Within har ikke ført til noe svar fra dem.

Har noen hatt tilsvarende problem?


Et av mine mange stilleben.

Jeg er så takknemlig for all hjelp!

Ønsker dere alle en trivelig kveld!

 
 
Klem fra Hjørdis 
 

12 kommentarer:

 1. Håper du får orden på problemet men har dessverre ikke noe råd å gi!!

  ellers må jeg jo si at de var særdeles bedårende disse pusene dine.....men er ikke så glad i at disse kattene drar mus i hus!!
  Har katt jeg også....og han er ivrig :o)

  ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Hei Hjørdis! Takk for alle vakre ord du strør over meg inne på bloggen min! Dette problemet du har, kan eg desverre ikkje hjelpe deg med? Og så nyyydelege pusekattar under her! :)

  Håper nokon har gode råd i løpet av kvelden?

  Ha ein fin kveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke hatt problem med akkurat dette, men jeg vet at blogger har tullet mye i det siste. Har bl.a vært problematisk med opplasting av bilder. Jeg tror nok det er en teknisk feil som vil rette på seg etterhvert.

  Leste nettopp kattehistorien din, huttetu. ;)

  SvarSlett
 4. Hei,

  Kom akkurat over bloggen din. For et herlig hus og ikke minst vakkert sted dere har. Så heldige:-). Jeg la meg til som følger. Ta gjerne turen innom meg også ...setter pris på flere følgere:-). Gleder meg til å følge deg videre. Ikke rart du kom så høyt opp i konkurransen.

  Klems

  SvarSlett
 5. Hei igjen Hjørdis.

  Jeg er ikke så god på dette med "følgere" så kanskje vi burde spørre noen som har mer greie på det enn oss...? Mulig det er noe rart jeg har lagt inn i forhold til dette...jeg skal stille spørsmålet på bloggen min så kanskje du kan gjøre det her...det er så mange flinke bloggere så mulig noen kan hjelpe:-). Jeg vet det er noen som ikke har fått til å legge seg til som følger som ikke har google konto..men du har jo egen blogg...?!Usikker jeg.

  Så hyggelig at du la deg til som følger:)).

  Klems Sarita

  SvarSlett
 6. Heisann.

  Hmmm.. snodig feil dette her.. har ikke sett det før.
  Regner med at LinkW-gadgeten ligger under blogginnlegg i oppsettet ditt? Og hvis det gjør det så skal jo egentlig alt være i orden.. så kanskje det er som noen sier over at det er blogger som "tuller" igjen.
  Når det gjelder følger problemer så har jeg opplevd MANGE ganger at jeg ikke får lagt meg til som følger, men da tar jeg som regel bare å prøver igjen neste dag.

  Ønsker deg lykke til.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 7. Heia :)Takk for koselig kommentar på skapene mine :) jeg ble veldig fornøyd ;) så i morgen begynner jeg på de to neste malerprosjektene..
  Den telysposen har jeg sydd selv, de er kjempe enkle så sy, fant oppskriften i en bok som heter Julegleder. Flott bok :)
  For noen skjønne kattunger dere har, kunne gjerne tenkt meg en.. Men vi har hund.. som ikke er så glad i katter.. :)
  Har ikke peiling på Link Within, så der kan jeg dessverre ikke hjelpe. Men det er jo så mange dyktige folk blandt bloggerne, så du får nok hjelp :)
  Ha en flott helg :)
  Renate :)

  SvarSlett
 8. Hei Hjørdis,

  Håper du finner ut av problemet ditt ... Jeg har dessverre ingen råd å gi deg, da jeg ikke bruker Link Within selv.

  Oj ... mus i huset er ikke kult ... Ikke akkurat et leketøy man velger å gi kattunger. Ekle dyr, de musene ... Tror vi har fanget en billion i løpet av sommeren (i alle fall 50) på Mattisheimen, men det har foreløpig bare vært utenfor huset. Håper for guds skyld ingen trekker inn i løpet av vinteren. Vil IKKE ha de i hus.

  Ligger forresten en liten "ting" til deg på bloggen min, om du vil ta i mot.

  Ha ei flott helg!

  Renate

  SvarSlett
 9. Uff da.. håper du finner ut av det.. jeg er ikke så flink når det blir problemer med data systemet..

  Må vel gjerne være noen som kan hjelpe deg.:

  god helg

  Klemmer 0)

  SvarSlett
 10. Jeg kan desverre ikke hjelpe deg, men Jorid i Noe på Hjertet har en blogg-hjelp- blogg, så hør med henne! Skal sende deg linken! :)

  http://blogger-hjelp.blogspot.com/

  Ha en riktig god helg!
  Stor klem

  SvarSlett
 11. Jeg kan desverre ikke hjelpe deg, men Jorid i Noe på Hjertet har en blogg-hjelp- blogg, så hør med henne! Skal sende deg linken! :)

  http://blogger-hjelp.blogspot.com/

  Ha en riktig god helg!
  Stor klem

  SvarSlett
 12. uffda.. så kjedelig! men ingen hjeøp å få g
  fra meg...
  håper det ordner seg! fint bilde du viser! ha en fin lørdag likevel...
  klem,magny

  SvarSlett

Jeg blir så glad for kommentarer på mine innlegg :-)