Velkommen


Jeg er så glad i den nostalgiske, romantiske og ikke minst den landlige stilen.
onsdag 29. september 2010

Male eller ikke male?

Nå er det lenge siden jeg har lagt inn nye innlegg. Først og fremst må jeg få takke for alle koselige kommentarer og hilsener. Og så må jeg få ønske alle nye følgere velkommen! Så kjekt at dere vil følge meg!

Tenkte jeg skulle vise sovealkovene i 2 etasje. Det ene har blitt vist tidligere på bloggen her og også på boligpluss.no.


De tre andre rommene sendte vi ikke inn bilde av til konkurransen. De er nemlig mer fargerike...
Sengealkover, hyller og diverse annet er her malt i grønt og deretter lasert med lampesort. Det er to sengealkover på hvert rom med hyller inni alkovene.


Her ble det blått (samme farge som badet) men lasert med lampesort som "det grønne rommet"Detaljbilde fra alkoven i "det blå rommet". Husker jeg strevde fælt med laseringen inni hyllene her. Det viser ikke så godt i vanlig dagslys - men med kamera og blitz - oi-oi - altså.

Sønnene vil ha rommene slik som de alltid har vært, men jeg har veldig lyst å male dem lyse. Hva synes dere, da?


Og her har vi "Tynntarmen" ! Et langt og smalt rom hvor vi stuver inn gjestene:-) Gult er absolutt ikke min favorittfarge lenger. Så her kommer jeg nok til å svinge malerkosten igjen.

Ved å bygge slik har vi fått utnyttet plassen under skråtaket, samt at det ble mer lønnsomt. Eneste jeg angrer på er at vi ikke laget skuffer nede.

Alle rom har innebygde kott med plassbygde hyller.


Vi har brukt hobbyplater som er skåret til med båndsag. Et lite blad pynter opp:-)Ønsker alle besøkende en riktig fin dag. Med en fargerik hilsen fra Hjørdis:-)

11 kommentarer:

 1. Åååå så fint det er hos deg...flotte farger men jeg hadde nok malt...kjekt å høre fra deg igjen
  Ha en fin kveld forsatt
  Klem lapppeline

  SvarSlett
 2. Så fint med slike sovealkover. Blir noe ekstra, som ikke alle andre har. Likte godt utskjæringene på dem. :)

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for så fine ord inne hos meg! Har prøvd å spare ein vond nakke, og har ikkje vore flink å leggje att kommentarar siste fire vekene. Men eg er her :) Alkovene var kjempesmarte! Måle? Vel, det er vanskeleg å råde andre, men eg er inne i ein periode der eg synes at huset skal vere eit kvitt lerret, og så putter eg på med fargar rundt omkring i form av puter, gardiner, tepper osv. Men viss du har lyst å måle, så går nok ikkje dette over med det første? ;) Slik er det i alle fall med meg, når eg har byrja å lage planar oppe i hovudet... hi-hi! Då er det berre å setje planane ut i livet!

  Lykke til, uansett kva du bestemmer deg for!

  God klem, og god natt!

  Elin :)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så mange flotte rom, og så smart innreda.
  Eg blei nesten litt i tvil sjølv, kva eg ville gjort. Det er jo veldig fint med litt fargar, og spesielt det blå rommet var jo veldig fint sånn som det er.
  Men så er det jo fint med lyse fargar og då, på veggar, tak og golv. Men då syns eg det er finast om det blir pynta med fargar på anna interiør.
  Så konklusjonen blei: Eg trur eg ville malt lyst på romma, og pynta opp med masse spreke fargar på puter, sengetepper, gardiner, småmøbler og anna stæsj.
  (Puter, tepper .m.m. som er sydd av retrostoffer er jo nydelig, syns eg, og det hadde nok passa bra i desse romma:)
  Ellers syns eg det var litt koselig at kvart rom hadde sin farge, så eg trur eg ville beholdt det og funne ein hovedfarge som går igjen i kvart av romma.

  Lykke til! Håpar me får sjå bilder av det ferdige resultatet;)

  SvarSlett
 5. Hei Hjørdis
  Kjempekoselig å få lov til å følge deg :) syns du har en fantastisk hjem og ikke minst plass… Ang soverommene så tror jeg at jeg hadde latt dem være slik som dem er… Likte veldig godt både rommet med grønnfargen og blåfargen :) Kanskje jeg hadde malt gulvene hvite… Vet at det er mange som ønsker nesten alt hvitt, men jeg syns det er litt fin med kontraster… men dette er min mening :) Må bare si det igjen… gurimalla såååååå nydelig plass dere har – elsker strandkanten deres – noe så vakkert!!! Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Kjempflott... hvis ungene ville hatt det slik fremdeles hadde jge ventet med å male..hvis ikke hadde jeg hivd meg rundt.:hihihi...

  Klemmer =)

  SvarSlett
 7. hei,
  så fine rom med noen vakre senger,jeg hadde nok malt dem,men du må kjenne etter hva som er rett for deg,
  ønsker deg en fin dag vidre, klem fra sylvia

  SvarSlett
 8. Hei Hjørdis:)

  Endelig et innlegg fra deg igjen:) Vi lyste opp når vi så det!!:) Kjempefine innlegg:) DERE har det så NYDELIG!! Helt fantastisk! Vi blir helt stumme av begeistring hver gang:) Tenk å ha det sånn!! At ikke dere vant konkurransen det skjønner vi bare ikke.. Kjempefine senger:)

  Stor klem fra tvillingene:)

  SvarSlett
 9. Heisann.
  Vanskelig med maling, det er jo fint med litt farge, samtidig så gjør hvite rom at man står mye friere når man skal velge ut sengetøy, gardiner og nips. Jeg tror kanksje at jeg ville malt det gule rommet, og vurdert de andre ut i fra hvor fornøyd du blir.

  Når det gjelder flasker er jeg også på leit etter det. Har en fin juleflaske fra Holmegaard, som jeg tenkte å bruke selv (de som kommer med nytt motiv hvert år), men jeg skulle gjerne hatt noen billigere flasker til å oppbevare resten på, evt til å gi bort. Skal gi deg et pip hvis jeg kommer over noen, så får du gjøre det samme ;) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 10. Hei Hjørdis! Så hyggelig at du ville være med på min giveaway!

  Når det gjelder det du spurte om ang giveaway, gjør nok bloggerne litt forskjellig. De største bloggene blir ofte sponset. Vet at flere av de blir kontaktet og spurt om de vil lodde ut noe for butikker ol, for det er jo super reklame for de.

  Jeg er derimot ingen "stor" blogger, så jeg betaler det selv. Trenger jo ikke å være noe dyre greier, bare det er koselig og noe du liker selv!

  Når det gjelder utseende og malene på bloggen, har Moseplassen (bare google det) en grei oversikt på hvordan man kan forandre på bloggen, bla for å få den bredere, større bilder osv. Du kan sikkert spørre henne hvis du lurer på noe, for jeg er ikke så god på det der...:)

  Ønsker deg en god helg! Klem Nina

  SvarSlett
 11. Hei igjen! Takk for så fin helsing på fredagskvelden! Eg bloggar, og har av tv. Gullrekka får vente til ein annan gong ;) Du har rett i at små barn, veks fort. Det er fem år mellom våre to, og storesøster er alt ti år... Ikkje lenge sidan eg og ho var i skogen, og laga dyr av grankongler, og ho var fem... Men takk og pris for lillebror; han minner meg på alt som er uutforska, og held liv i barnet i meg!

  God fredagsklem frå Elin :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for kommentarer på mine innlegg :-)