Velkommen


Jeg er så glad i den nostalgiske, romantiske og ikke minst den landlige stilen.
lørdag 31. august 2013

Bare innom for å forsikre dere om at bloggingen ikke er lagt på hyllen. En travel hverdag kombinert med et upålitelig nettverk har forhindret meg å legge ut nye innlegg. I tillegg har jeg pålagt meg selv å kommentere hos alle som har kommentert hos meg - før jeg kan publisere noe nytt. Jeg synes det er veldig kjekt og inspirerende å besøke deres blogger, men får så vond samvittighet når jeg ikke får lagt igjen noen ord. Er det flere som har det slik som meg?

 Bildet er tatt fra bislaget og tvers i gjennom gangen og stuen.


Her har vi trukket spisebordet foran døråpningen, slik vi ofte gjør på fine dager:)
Blomster fra hagen oppi den gamle muggen. Løper av linsekk og egetbrodert monogram.

Tusen takk for så mange fine kommantarer hos meg! Og unnskyld til alle dere jeg ikke har fått lagt igjen hilsen hos i det siste!  Dere er i tankene mine og jeg har ikke sviktet dere.

GOD HELG TIL ALLE DERE SOM TOK TUREN INNOM BLOGGEN MIN!

KLEM FRA HJØRDIS:-)

24 kommentarer:

 1. Ikke lett å få tid til alt alltid.
  Flotte bilder fra sommerhuset ditt.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Herlege bilete!
  Seier som Fjordheim, er så mange ein vil innom å helse på..
  Men ein får prioritere ..
  Er berre 24t i døgnet ;-)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Jeg skriver aldri en kommentar med forventning om å få en tilbake. Jeg kommenterer der jeg har noe å si, og tenker at det slett ikke er det de samme som har noe å si meg. Jeg har et annet kommentaroppsett enn deg slik at jeg kan svare i mitt eget kommentarfelt om nødvendig.

  Selv om det er hyggelig med kommentar fra deg så vil jeg altså heller lese et nytt innlegg.

  SvarSlett
 4. Kjempekoselige bilder. Jeg har det på samme måten når det gjelder kommentering,syns det er halve vitsen med å blogge jeg. :) Det hadde jo vært kjedelig å ikke få en eneste hilsen. :))
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 5. Jeg synes også det er utrolig hyggelig å få hilsener eller kommentarer på det jeg skriver. Selv kommenterer jeg hos dem som jeg har lyst til å kommentere, bidra med noe eller bare skrive en hilsen. Jeg synes ikke at noen skal føle seg forpliktet til å kommentere hos meg fordet. Jeg forventer i allefall ikke det.
  Kos deg heller du og kommenter når du har lyst eller anledning.
  Ellers synes jeg at du gjør en god og samfunnsnyttig innsats ved å gi blod:)
  Nyt helgen!
  Hilsen fra Anette

  SvarSlett
 6. Du har det såå koselig! Skjønner at det blir travelt å skulle svare på kommentarene, det må du ikke stresse med. Riktig god helg til deg! :)

  SvarSlett
 7. Å hei søde snupp!
  Du er i mine tanker ofte faktisk.....hi,hi....så kjekt med innlegg hos deg igjen!
  Og alle forstår om man ikke alltid har tid til å skrive en hilsen....men må si det samme som deg....får litt dårlig samvittighet jeg og.....sånn er vi damer vettu!
  Så skjønne bilder hos deg!
  Ja,nå er det høst i luften og det er nå litt deilig det og,så lenge det ikke bare blir regn da....
  Her har vært en litt dum uke med foten som ikke er noe god.....så litt deppa akkurat nå og DET er ikke ofte.....pytt....har nå snopet blomster da.....
  Håper alt er vel hos deg og nå må du kose deg og ha en flott helg!
  God klem fra meg:))))

  SvarSlett
 8. HAR DET AKKURAT SÅNN JEG OGSÅ...
  ER JO SÅ MASSE FINE BLOGGER SOM DET ER HYGGELIGT Å LEGGE IGJEN SPOR HOS
  FLOTTE BILDER DU VISER
  NYT DAGENE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder som alltid hos deg :-) Du må ikke plage deg med dårlig samvittighet om du ikke klarer å kommentere hos alle, sånn er det for de fleste :-)
  Ha en fortsatt strålende helg!

  klem Mona

  SvarSlett
 10. For et utrolig idyllisk sted dere har. Sååå vakkert!

  Skjønner godt at tiden ikke alltid strekker til. Skulle gjerne hatt noen flere timer i døgnet og noen flere dager i uka selv ;-)

  Ha en super søndag!

  SvarSlett
 11. Så koselig sted du har! Som nokså ny blogger må jeg si at det er utrolig koselig å få noen kommentarer, det gjør veldig godt! Prøver også å kommentere så godt jeg kan! Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 12. Nydelige bilder som alltid hos deg :)

  Det er ikke lett å få tid til alt og alt til sin tid - sånn er det bare :)

  Ønsker deg en flott høst

  Nyt dagen klem fra Monica

  SvarSlett
 13. Jeg mener at blogging skal være morsomt og ikke en plikt. Rekker du ikke å kommentere, ja så gjør du ikke det da ;) Jeg kommenterer heller ikke for å få kommentarer tilbake. Og får jeg det er det bare koselig :)

  Så må jeg bare ta med at jeg sikkert har vært 1000 ganger innom grønnrommet ditt i det siste. Skal snart male kjøkkenet mitt grønt og fant så god inspirasjon hos deg. Flott at vi kan stjele litt av hverandre :)

  Mvh
  Cecilie

  SvarSlett
 14. Hei på deg
  Jeg kommentere fordi jeg elsker å stikke innom alle de flott bloggene og ikke av plikt.Får jeg koselige kommentarer tilbake er det bare en bonus ♥ I perioder strekker ikke tiden til,slik er det bare.
  Alltid kos å komme hit på "besøk",føler meg veldig velkommen og det er en god følelse :))
  Koselig atmosfære i huset ditt ♥

  Masse klemmer fra meg

  Bente

  SvarSlett
 15. Kom innom meg når du har tid og lyst, hverdagen er hektisk for oss alle :)
  Ønsker deg en super uke!

  SvarSlett
 16. Vet du, jeg tenker litt sånn at bloggingen skal være som en hobby.. gjøre det akkurat når en har lyst og litt tid til overs.. Hvis vi må gå rundt med dårlig samvittighet for ikke å rekke å kommentere hos andre, eller lage innlegg hele tiden, da blir det litt feil.. vi har jo så mange andre "må-ting" i våre travle hverdager. DU har en nydelig blogg og det er det også så mange andre som har, men det er ikke alltid vi er i rette "modus" for å kommentere.. Altså; ikke ha dårlig samvittighet..

  SvarSlett
 17. Vet du, jeg tenker litt sånn at bloggingen skal være som en hobby.. gjøre det akkurat når en har lyst og litt tid til overs.. Hvis vi må gå rundt med dårlig samvittighet for ikke å rekke å kommentere hos andre, eller lage innlegg hele tiden, da blir det litt feil.. vi har jo så mange andre "må-ting" i våre travle hverdager. DU har en nydelig blogg og det er det også så mange andre som har, men det er ikke alltid vi er i rette "modus" for å kommentere.. Altså; ikke ha dårlig samvittighet..

  SvarSlett
 18. Heisann
  slik er det avogtil Hjørdis...og man har ikke alltid tid til bloggen :)
  Men kjekt når du er innom å lager et lite innlegg....og alltid koselig med en hilsen såklart :)
  Når jeg venter på nye innlegg hos deg, kikker jeg litt i de gamle vet du :)

  Ønsker deg en fin helg min venn
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 19. Hei Hjørdis!
  Du traff spikeren på hodet, for jeg har det like sann! Skulle ønske jeg fikk kommentert mye mer enn jeg gjør, og får dårlig samvittighet når jeg ikke rekker det! Men jeg legger så ofte ut innlegg, at tiden ikke strekker til! Og på kveldstid strikket jeg eller noe annet, så da er jeg som regel ikke på nettet! Vi har også har ustabilt nett en stund, og det er ikke moro når man forsøker å laste opp bilder osv!

  Ønsker deg en flott helg!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 20. Kjem innom for å seie at eg fann linken til headeren!! Ha ein god kveld, Hjørdis! Klem frå Irma

  SvarSlett
 21. Ibland hinner man inte blogga, tiden räcker inte till allt. Vi fick en fin sommar, och som alltid gillar jag dina bilder.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 22. Kjære Hjørdis, er du sikker på at du pålegge deg kommentarregelen din? Jeg tenker at dette med blogg skal ikke være noe som gir dårlig samvittighet, rekker man ikke eller ikke har lyst, skal man ikke kjenne på det. For meg er det et overskuddsfenomen og når jeg kjenner det er lystbetont. Så da kan det variere i perioder, som du har skjønt på bloggen min de siste månedene. Men det er så mye ellers i hverdagen som man kan ha dårlig samvittighet for og føle at en ikke strekker til, jeg ønsker ikke at bloggen skal være slik. Dessuten ønsker jeg å være fri til å kommentere der jeg føler jeg har noe å gi som er ekte, ikke for at jeg må.

  Når det er sagt, Hjørdis, vil jeg si til deg at jeg likte veldig godt det jeg så hos deg. Det er noe med stemningen som er så nydelig, gammelmodig og sjarmerende. Vakkert, vakkert, vakkert hos deg.

  Ha fine dager, Hjørdis!
  God klem Trine

  SvarSlett
 23. Så flotte bilder du deler!
  Og det er slik i perioder...tiden strekker ikke til.
  Takk for hyggelig hilsen som varmer sååå:))

  SvarSlett

Jeg blir så glad for kommentarer på mine innlegg :-)