Velkommen


Jeg er så glad i den nostalgiske, romantiske og ikke minst den landlige stilen.
tirsdag 12. mai 2015

Det blomstrer og gror

Nå er det kjekt å gå ut i hagen. Det spirer og gror i rekordfart. Plutselig stod den hvite Rhododendron med masse rosa knupper. Før de springer ut nyter jeg de sart rosa knuppene.  Så fine å plukke inn


Norgesglassene mine er jeg en  flittig bruker av. Jeg har alltid hyssing i nærheten som også bidrar til å pynte dem opp.

De gamle tekstiler med røde monogram og broderi, har fulgt meg i mange år og er fremdeles like kjært.


De springer fort ut.


Tusen takk for så mange koselige hilsener på forrige innlegg. Jeg setter stor pris på dem alle. Så koselig med så mange besøk. Velkommen igjen.

Nyt tiden.

Smil fra Hjørdis

4 kommentarer:

 1. Vakre rhododendronknoppa i fint miljø !
  Det er så koseleg hos deg med dine fine tekstilae og porselen.
  Nydeleg i hagen din i innlegget under.

  Fin tysdag !

  SvarSlett
 2. Hei Hjørdis!
  Her er jeg - lenge siden sist! Så herlig å se det er liv på bloggen din, kjære deg! Og FOR et vidunderlig bilderas du viser på forrige innlegg. Den hagen din i Hidlesundet skulle jeg gjerne besøkt. Mamma mia, det var inspirerende og herlig å se!

  Sååå fint med rhodedendron i norgesglass sammen med det røde og hvite i porselen og tekstiler. Helt lekkert, altså! Rhodedendron har jeg ikke i min hage, men jeg kan tenke meg det er et syn når en hel busk står slik i knopp og blomst på denne tiden, og man bare kan høste inn til buketter med god samvittighet.

  Ja, nå gledes det i hagen. Jeg synes det er fryd, og akkurat nå har jeg litt tid til å både få gjort ferdig våronna og nyte blomstringen i hagen. En helt herlig tid!

  Kos deg, Hjørdis!
  "Snakkes"!

  God Trineklem

  SvarSlett
 3. Ja, nå har vi det fint Hjørdis :) Rhodedendron er en vakker plante, det blir så utrolig flotte blomster på den.
  Du har en fantastisk flott hage, lett å se at du liker deg ute :)

  SvarSlett
 4. Hei Hjørdis! Så nydelig med Rhododendron i knopp i Norgesglass! Og alle de røde og hvite tekstilene dine er så vakkert! Det høres ut som om våren har kommet lenger hos dere, for her må vi nok vente i noen uker før de blomstrer slik! Men vi får i hvert fall sett Rhododendron i full blomst når vi reiser til Danmark i begynnelsen av juni! I Brøndeslev (Nord-Jylland) er det en Rhododendron park som bare er helt fantastisk! Jeg ønsker deg en fin dag, og ikke minst en flott 17. mai om noen dager! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for kommentarer på mine innlegg :-)