Velkommen


Jeg er så glad i den nostalgiske, romantiske og ikke minst den landlige stilen.
torsdag 26. januar 2012

Om å vinne

Jeg er ikke den som vinner i tide og utide. Heller tvert i mot. MEN så kom november/desember og jeg begynte å tro at jeg hadde fått en egen lykkestjerne hengende over meg; for jeg gikk hen og vant den ene gevinsten etter den andre.Aller først vant jeg et nydelig smykke med hjerter hos Mona sin blogg: Hjertebloggen. Mona har en uspesifisert hjertelidelse. På bloggen deler hun sine tanker, hverdag og følelser på en humoristisk måte. Men man aner også alvoret bak hennes lidelse. Besøk gjerne bloggen hennes og les hennes gripende historie. Noen vil kanskje også kjenne henne igjen fra NRK-serien Puls hvor hun var gjest.

Nydelig smykke som jeg bærer ofte. Tusen takk til søte Mona!!


Desember startet med at jeg fikk vite at jeg var den heldige vinner av boken "Livet på landet"!! Forfatterne bak boken; Heidi Frøshaug og Cathrine Rød Gundersen, loddet ut en bok hver måned i høst.  De lever selv livet på landet. HER kan dere lese historien bak boken.
Dette er den rette boken for alle som liker den landlige, nostalgiske og sjarmerende stilen!


Her finner man masse inspirasjon til å lage et hjem i landlig og romantisk stil.
Boken tar for seg samtlige rom i et hjem, samt uterommet og et eget kapittel for julehuset. Mange gode oppskrifter på en mengde ting, fra badesalt til de deiligste retter. En rekke idéer fra gjenbruk til tips om borddekning og sommerfest.
Boken er full av nydelige og inspirerende bilder. Jeg har hatt masse glede av den. "Livet på landet" er en bok man tar frem om igjen og om igjen. Anbefales på det varmeste. I tillegg er den norsk:-)
Tusen takk for boken, Heidi og Cathrine!!


Midtveis i desember fikk jeg den glade melding at jeg hadde vunnet dagens luke i Franciskas vakre verden sin adventskalender! 
I luken var det to skjønne lamper i antikksølv med stoffledning.


Lampene kommer fra Hvite Drømmer. Et koselig kort fra Hege og Linda, som driver nettbutikken, fulgte med lampene. Og lampene falt i smak!! De skal snart få sin plass hvor de får sin rette oppmerksomhet.
Hvite Drømmer er en herlig nettbutikk hvor man finner mye koselig til den landlige og romantiske stilen!


Og ikke nok med det!! Bloggen Sivs hus  hadde en give away på et års abonnemnet på interiørbladet "Vakre Hjem & Interiør"!! Og det abonnementet vant jeg:-) 


Jeg gleder meg til å motta dette vakre bladet.


Med lykkestjernen hengende over meg, måtte jeg prøve lotto-lykken. Jeg var tross alt blitt proppfull av selvsikkerhet og hadde fått klokketro på å stikke av med den store gevinsten. For aller første gang i mitt liv gikk jeg til innkjøp av et par Viking Lotto kuponger. 
Men akk, der stoppet vinnerlykken. Og troen på å vinne igjen, har falt til bakken som en stein. Nå gleder jeg meg imidlertid  over gode minner om den gang jeg vant i tide og utide:-) og over de flotte gevinstene!!

Hvordan står det til med dere? Har dere vinnerlykke?

Tusen takk alle dere som gidder besøke meg!:-) Det er jo det som gjør det kjekt å blogge. Koselige kommentarer og epost-hilsener får jeg også. Jeg føler meg ganske så beæret!

Ønsker dere en fin dag, kveld eller natt, ettersom når på døgnet dere finner turen innom her:-)!!23 kommentarer:

 1. Å hjelpe meg for en heldig vinner du er...mange flotte gevinster....må innom bloggene når jeg kommer fra jobb.....

  Kjekt å lese om deg i boligpluss

  Ha en flott dag

  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Du verden så heldig du har vært Hjørdis!! Kjempefine ting alt sammen!
  Boken ser så inspirerende og flott ut, og jeg vet Den Grønne Baljen selger den......så den må på ønskelisten!!
  Selv fikk jeg et skilt fra Ramsign forleden dag.....det har jeg vunnet :o)
  Og ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 3. Grattis till så många fina vinster, vilken tur du hade!
  Ha en fin dag!
  Kram!

  SvarSlett
 4. Så heldig du har vært! Jeg for min del har deltatt kun en eneste gang. Jeg har tittet innom de bloggene du har skrevet om, mye interessant.

  Ønsker deg en flott torsdag, ikveld skal jeg på auksjon i Fretex.

  SvarSlett
 5. I alle dager så mye fint du har vunnet da :)) Heldigen deg !! Ønsker deg en fin ukeslutt.
  Klem Tone

  SvarSlett
 6. Hallo Hjørdis! Ja, det får man virkelig kalle vinnerlykke! Og så mye fint som du har vunnet. Jeg likte alt sammen, og synes du har vært utrolig heldig. Kunne gjerne tenkt meg alt sammen, og skal kikke litt etter den boka. Jeg har ikke særlig vinnerlykke, gitt, og har vel ikke vært med i så mange sammenhenger heller som jeg kan vinne noe. Tipping og lotto osv. står jeg helt over jeg også (skjønner du bare MÅTTE prøve deg). Men uhell i spill (i den grad jeg er med) betyr vel lykke i kjærlighet - og det stemmer for meg! :-)

  Alltid koselig å titte innom deg, Hjørdis. Og alltid hyggelig å høre fra deg på bloggen min også.

  Ønsker deg en fortsatt god dag!
  God klem fra Trine

  SvarSlett
 7. Hjelpe meg, går det an, så mange flotte ting som du har vunnet da. Her er det veldig dårlig med vinnerlykken, riktignok har jeg vunnet et par ting på give aways her i Blogglandia nå sist en julebok. Men det har aldri vært slik som med deg med gevinst på gevinst på gevinst.

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 8. Så gøy at du har sånn vinnerlykke, heldige deg som vant så mye fint :-) Den boken så veldig fin ut. Håper du slår til hos meg også da, det blir 3 lodd på deg ja. Kjekt at du likte headeren min, jeg har nettopp lært meg å lage headere derfor har det blitt en del eksperimentering og skifter, gøy å prøve seg :-)

  Det er så masse fint på bloggen din , jeg koser meg hver gang jeg titter innom.

  Ha en kjempefin torsdag :-) Anita

  SvarSlett
 9. herlighet for en vinner lykke.. menn akk så utrolig moro da..Og jammen var det mye fine ting du hadde vunnet... nydelig smykke fra en flott dame... og boken er bare helt herlig..og lampene med...

  Synd ikke lykken varte litt lengre da... =)))

  Ønsker deg en flott dag videre..

  kerstin

  SvarSlett
 10. jeg er der skjønner du ..reiser etter jobb lørdag..hadde vært utrolig hyggelig om du kom innom..tlf nr står på siden min..bare ring hvis du ikke finner frem så skal jeg lose deg frem så godt jeg kan =))

  kerstin

  SvarSlett
 11. Jeg har aldri opplevd at noen har vært så helldig å vinne som deg :)
  Men da har du nok sannelig fortjent det også :)

  Ønsker deg og dine en riktig helg

  Klmmer

  SvarSlett
 12. Jøss, for en vinnerlykke! Heldige, heldige deg :) Det var ikke måte på så flotte ting du har vunnet. Det kan jo hende at den lykkestjernen bare har tatt seg en liten pause, og kommer tilbake for fullt om en liten stund. Kos deg med dine nye ting :)
  Klem fra Fru Strøm

  SvarSlett
 13. Så gøy!! Kjempeflotte gevinster du har fått :)
  Må innrømme at jeg faktisk har litt vinnerlykke :O)
  Det siste jeg vant var en kaffemaskin.

  Ha en fin torsdagskveld :)

  Lisbeth

  SvarSlett
 14. Jeg har nok ikke særlig vinnerlykke nei, men det kan jo snu en dag, så jeg går på med krum hals jeg! Nydelige premier du har vunnet, syns de lampene var såå fine! :)

  Hilsen Lene i Annekset

  SvarSlett
 15. Slik vinnerlykke du har da! Herlige premier alt sammen og bare å nyte det alt sammen. Vinnerlykke går nok i bølger, men min mormor var rå på det området. Vant og vant overalt hun var på tombolaer, bingo, loddtrekninger og til og med 2 ganger full pott på tippinga! Noen er bare født med gullhår "der bak" sa hun i blant... :-) Ønsker deg en deilig torsdagskveld!

  Klem Tone

  SvarSlett
 16. Det da helt vildt som du er heldige.
  Håber heldet varer ved lidt endnu:-)

  Jeg har også været rimlig heldig lige op til jul vandt jeg hele 3 Give Away.

  Tillykke med de fine sager....
  Knus Susi

  SvarSlett
 17. Hejsan goa Hjördis!!

  tack för din fina och varma kommentar hos mig. Ja visst är det skrämmande att hon är så ung..det var helt ofattbart!!

  Ett varmt grattis till dina fina priser..dem är du väl värd!!

  Klem Sanne

  SvarSlett
 18. Skal si du har hatt vinnerlykke, nydelig smykke, boken ser helt skjønn ut.Greit og prøve lotto, men der stopper alt opp for meg også, det er mange år siden jeg brukte penger på det. Navnet på bloggen min er som du antyder, en skjønn butikk som jeg kunne flyttet inn i den gang. Kjøpte en del der, spesielt stoffer. Har fremdeles en nydelig kjole som min mor sydde til min datter av stoff og mønster kjøpt der. Mange år siden de stengte, som tiden går. Fortsatt fin uke til deg, klem fra Mona.

  SvarSlett
 19. Så bra du fant litt inspirasjon hos meg i dag :)
  Med dette veret kan ein ikkje anna enn å holde seg trygt inne! Føler vi blåser av snart..

  Håper ting går bedre, familiemessig!
  Bare koselig å få legge deg til! Vi prøver å få mest mulig av rogabloggerene som er på facebook med i gruppa. Er ein flott og frodig gjeng!

  Klem

  SvarSlett
 20. Grattis! Vilka vinster du har fått, helt klart en turstjärna som lyser över Hidlesundet. Men du är så väl värd varenda vinst, stort grattis och trevlig helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 21. Gøy å vinne da :)
  Jeg har også hatt ganske god vinnerlykke her inne i blogglandia...

  HAr du prøvd lykken inne hos meg da??

  Ha en fin dag :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 22. Så heldig du har vært da :-)
  Lykke til videre :-9

  SvarSlett
 23. Så koselige ord du legger igjen inne hos meg! Tusen takk!
  Gratulerer til deg og, som jeg ser har vunnet masse finne ting! :)
  Heldige oss :) Klem fra Sara

  SvarSlett

Jeg blir så glad for kommentarer på mine innlegg :-)